Požadovaná stránka nebyla nalezena…


chyba 404

Je nám líto, ale pravděpodobně tato stránka již neexistuje nebo došlo k chybě. Nicméně máme zde dalších mnoho stránek z kterých si jistě vyberete nebo e-shopy kde si můžete i nakoupit. Těšíme se, že Vás tato chyba neodradí.


Slušnost

Slušnost je základní mise v naší firmě, se kterou jsou naši pracovníci ztotožněni. Co si pod tímto slovem představujeme? Ohled, úctu a pochopení. Tak přistupujeme k sobě navzájem i k našim zákazníkům a obchodním partnerům.

Pomáhat slabším

Jako chráněná dílna zaměstnáváme zdravotně znevýhodněné pracovníky. Vyrábíme hry pro osoby se zrakovým postižením, můžete si u nás také zakoupit panenku Unicef a pomoci tak dětem v rozvojových zemích.

Tolerance

Za naší filosofií si pevně stojíme. Ruku v ruce se slušností a pomáháním slabším jde také tolerance. Ve společnosti Gerlich Odry s.r.o. jsou pro nás všichni důležití, ať už mají své postoje a přesvědčení jakékoliv.


Aktuality a články

20. 10. 2022

Přemýšlíte o realizaci dětského hřiště?

Přemýšlíte o realizaci dětského hřiště? - obrázek článku

Přemýšlíte o tvorbě dětského hřiště ať už pro soukromé účely nebo pro účely školky, školy, sídliště, ekologické organizace, lesní školky atp. Rádi vám pomůžeme.


Celý článek

7. 8. 2022

Spustili jsme úplně nové webové stránky

Spustili jsme úplně nové webové stránky - obrázek článku

Rozhodli jsme se inovovat naši hlavní webovou prezentaci a doufáme, že se vám v ní budou dobře hledat všechny informace o nás a našich produktech.


Celý článek